Ucam Od Najdobriot

Magdalena Cvetkovska

Tom: F#m
F#m                 D 
Учам од најдобриот..кога плачам и во сон 
   A       E 
учам од тебе учам од тебе 
F#m            D 
Сега преку ноќ имам срце студено 
   A       E 
учам од тебе учам од тебе 

Знам дека не ти кажав се чекав сам да откриеш 
тивко плачев по тебе нооо и ти не ми кажа се во себе многу чуваше за тоа ке се каеме. 
Кога знам дека не ти требам ,а знам дека не ти требам тоа не ми дава мир ..тоа не ми дава мир. 
Таков мене не ми треба ти мене не ми требаш ке те оставам на мир ке те оставам на мир. 

Учам од најдобриот..кога плачам и во сон 
учам од тебе учам од тебе 
Сега преку ноќ имам срце студено 
учам од тебе учам од тебе 

Немаме два-три животи со него да си играш ти 
Од игри јас се изморив нооо ако сепак 
љубов најдеш ти немој да ја пропуштиш како мене што ме пропушти. 
Кога знам дека не ти требам ,а знам дека не ти требам тоа не ми дава мир ..тоа не ми дава мир. 

Учам од најдобриот..кога плачам и во сон 
учам од тебе учам од тебе 
Сега преку ноќ имам срце студено 
учам од тебе учам од тебе 

Учам од најдобриот..кога плачам и во сон 
учам од тебе учам од тебе 
Сега преку ноќ имам срце студено 
учам од тебе учам од тебе 

Compartilhe esta música: novo

QR Code
Copiar